Stor fastelavnsfest på Nationalmuseet med Global Kidz

Kom til fastelavnsfest på Nationalmuseet søndag den 2. marts 2014, hvor narren fortæller om fastelavn i gamle dage, Global Kidz spiller musik fra hele verdenen og hvor vi naturligvis slår katten af tønden.

Vi starter i forhallen kl. 11 og kl 12 går vi i optog ned til Dantes Plads for at slå katten af tønden. Tønderne er flot dekoreret af elever fra Billedskolen i Tvillingehallen. Kom festligt udklædt! Der er flotte præmier til både kattekongen og kattedronningen og præmie for den flotteste dragt. Husk varmt tøj til tøndeslagningen på Dantes Plads!

Hvornår: Søndag den 2. marts 2014 kl. 11-13 – gratis adgang
Sted: Nationalmuseets forhal og Dantes Plads

Kom og hør om hvorfor vi fejrer fastelavn. Dans med alverdens børn og vær med i fastelavnsoptoget fra Nationalmuseet til Dantes Plads, hvor vi slår katten af tønden.

Find din bedste udklædning frem og kom og vær med!

Fastelavn er en gammel skik, som vi selvfølgelig også fejrer på Nationalmuseet. Vi skal høre Narren fortælle om de gamle fastelavnstraditioner: riset, tønden, masken og bollerne. Vi skal danse med Global Kidz, der både danser afrikansk, brasiliansk og gammel dansk, og som vil få os alle op og stå og med i dansen. Hr Vinter og Fru Sommer driller hinanden og kæmper om hvem, der er stærkest. Til sidst slår vi katten af tønden.

Kom i din fineste udklædning og vær med til at feste og fejre fastelavn!

Første del af arrangementet foregår i museets store forhal, og derefter går vi i optog til Dantes Plads, hvor vi slår katten af tønden.
Gratis adgang

Tags: No tags

Comments are closed.