Nyhedsbrev: Juleafslutning

Kære børn og forældre i Global Kidz

Så kom endnu et skønt efterår til ende og her er årets sidste nyhedsbrev inden juleferien.

Opstart efter Nytår 
Alle Global Kidz’ hold starter op igen i uge 3, dvs. fra d. 13. januar. Med enkelte undtagelser.

Alle medlemmer skal gentilmeldes deres hold i den nye sæson. Tilmeldingen åbner op på vores hjemmeside omkring midten af december. I får en mail, når tilmeldingen er åben.

Juleafslutning i Osramhuset

Søndag den 8. december kl. 12-14 holder Global Kidz juleafslutning for holdene på Nørrebro, Bispebjerg og Vesterbro. Dette sker i forbindelse med Julebazaren i Osramhuset. Udvalgte hold skal optræde for forældre og søskende. De børn som skal optræde skal møde ind kl. 11, uden forældre. Forældre må først komme kl. 12. I skal være opmærksomme på, at der er begrænset med plads, så vi kommer til at stå tæt.

Bemærk; nogle af holdene holder deres juleafslutninger på deres sidste undervisningsgang i stedet.

De hold som skal optræde og program den 8. december er: 

Hold 12 Dansespirere – Ponija

Hold 35 Afrobeat – Nadine

Hold 10 Afrobeat – Felicia

Hold 13 Afro/Dancehall – Ponija

Hold 14 Dancehall – Simone & Nadja

Hold 20 Afrobeat – Rash

Hold 51 Nyt Konkurrencehold

Breakdance Nørrebro og Vesterbro, blandede aldre – Rash og Bob.  

Hold 50 Team Global Kidz

Der vil være salg af t-shirts, caps og som noget nyt fotokalendere med Jesper Guhles flotte fotos.

Desuden vil Iranske forening Hamdelan sælge kaffe, te og kage mm. Nedenunder vil der være julegaveboder og værksteder ved børnekunst-skolen Lokalet, parfumeworkshop, salg af afrikansk stof, lækker mad lavet af kvinderne i Mjølnerparkens Cafe Nora, dj’s mv.

Senere på dagen kan I se optrædener fra flere af holdene fra World Dance Academy

Alle er inviteret til at komme og være med.

Juleafslutning for Amagerholdene

Lørdag den 7. december kl. 16-18 holder alle vores Amagerhold juleafslutning i Prismen. Det gælder både dem der danser i Prismen og i Sundbyøster Idrætsanlæg Hal 2. Alle forældre, søskende og andre interesserede er inviteret til at komme og se optrædener fra vores skønne dansehold, hygge med lidt julesnacks og ønske hinanden en god jul. I må meget gerne melde tilbage til os om I kommer på tlf: 29893013 eller mail: julie@globalkidz.dk

Juleafslutning for Dansespirerne 5-8 år i Mjølnerparken

Torsdag den 12. december kl. 17 – 18, holder vi juleafslutning for Dansespirerholdet 5-8 år i Mjølnerparken, i Fælleshuset. Alle forældre er inviteret og pigerne skal vise lidt af det de har lært. Pigerne møder ind kl. 16.15. Vi serverer lidt snacks. 

Feriecamp

I juleferien står Global Kidz for at arrangere PigeCamp i Osramhuset. Det er fra fredag d. 27/12 – mandag d. 30/12 og det bliver nogle sjove dage fyldt med dans, madlavning, kunst, teater og fitness. Det er for piger mellem 6-17 år (nogle formiddage ned til 3 år), det er gratis og det er uden tilmelding – kom alle dage eller bare de dage I kan.

Glade julehilsner fra

Bestyrelsen, Julie og Mikala

Tags: No tags

Comments are closed.