Nyhedsbrev vedr Sæsonstart 2019-20

Kære alle

Vi er stolte over at åbne vores 11 sæson med flere hold end nogen sinde. 
Vores nye program ligger klar her og der er åbent for tilmelding til efterårssæsonen 2019.

Holdene starter op i den første uge i september. Følg linket her for at melde jeres børn til holdene: http://www.globalkidz.dk/tilmelding/

Nye bydele og prisændring
Vi har aktiviteter i nye bydele og lokationer. Vi har to hold på Vesterbro/Enghave i GAME Streetmekka KBH. Derudover har vi to nye lokationer på Amager, nemlig Prismen og Sundbyøster Idrætsanlæg. Sidst men ikke mindst udvider vi vores hold på Ydre Nørrebro til også at omfatte to nye familiehold i Hillerødgade Bad & Hal. Se programmet på vores hjemmeside, for at få nærmere info om holdene.

Kontingentet er sat op med 50 kr pr. sæson på alle hold. Dvs. at børnehold nu koster 550 kr og familieholdene koster 700 kr pr. sæson.

Nyt Konkurrencehold – audition 
Vi har besluttet at oprette endnu et konkurrence- og showhold for 7-12 årige, da vi gerne vil give flere børn mulighed for at udvikle sig og engagere sig i dansen.

Vi har audition torsdag d. 22. august kl. 16.30-18 i Osramhuset. 
Konkurrenceholdet vil træne 2 x ugl i Osramhuset, tirsdag kl. 17-18 i afrobeat med Felicia Cameron og torsdag kl. 17-18 i afro og breakdance med Colosal Titan. Derudover vil holdet træne dancehall 6 lørdage a 1,5 time pr halvår. Det er endnu et hold med fuld power, så du skal have både erfaring og talent samt lyst til at engagere dig i dansen.
Prisen bliver 2 x 1250 kr som betales ved holdstart i september og januar (man kan aftale at betale i rater) Alle med lyst til at blive udfordret i dansen er velkomne til at tilmelde sig til audition via email info@globalkidz.dk

Kulturhavn Festival 2019
Vi er på Kulturhavn igen i år, hvor Global Kidz både laver shows og workshops. Det er lørdag d. 24. august kl. 12.30-14.30 i Børnelandet. Vi er stadig ved at få styr på det endelige program, men vi skriver ud på Facebook, når det ligger klart. World Dance Academy laver desuden shows og workshops kl. 17-18 på Reffen lørdag d. 24. august, hvor der efterfølgende er battle med Game samme sted. Derudover laver de også workshops og shows søndag d. 25. august kl.15-17 på Reffen. Vi håber på at se jer derude.

Følg os meget meget gerne på Facebook: https://www.facebook.com/GlobalKidz.dk/?epa=SEARCH_BOX og Instagram: global_kidz, så I kan følge med i de sidste nyheder og events.

Vi glæder os til at se jer alle og starte den nye sæson 🙂

De bedste hilsner fra

Lærerne, bestyrelsen, Julie og Mikala

Tags: No tags

Comments are closed.