HOLDBESKRIVELSER

Showholdet og Showspirer-holdet
På disse hold bliver du undervist i 2 stilarter på et år i forskellige stilarter.. I lærer også Global Kidz bedste koreografier med henblik på optræden. Showholdet og Showspirernes deltagere forventes at være ekstra engageret, at øve hjemme og have lyst til at optræde. Showholdet er ude og optræde til forskellige kulturelle arrangementer og nogen gange optræder showspirerne også. I efteråret 2017 skal børnene danse Dancehall med Amalie Zaar, og forår 2018 Afrohouse med Colosal Titan. Tilmelding til Showholdet er efter aftale med Mikala info@globalkidz.dk

Global Kidz konkurrence hold for 8-13årige
Elsker du at danse og optræde og har du lyst til virkeligt at gi den en skalle og komme ud og lave konkurrencer med primært Dancehall på højt niveau, er dette hold måske noget for dig. Efter mange opfordringer prøver vi denne ide med et konkurrencehold.
Vores nye fantastiske underviser Amalie Zaar vil lægge sit hjerte i at udvikle jeres dans og lave de fedeste koreografier. Amalie er en erfaren underviser på alle niveauer gennem 20 år, Hun lever med og af dansen og rejser rundt i Europa og Danmark for at undervise og koreografere crews og forestillinger. Samt arbejdet med kunstnere såsom Pharfar, Wafande, Raske Penge og store internationale navne.
Hun har de sidste 6 år boet en stor del af året i Jamaica og er nu bosat i Malmø. Amalie vil undervise i Dancehall og i perioder vil andre dansere være ind over for at koreografere andre stilarter. Amalie tidligere vundet hiphop unite med sit børnehold og været coach og koreograf på Vuvuzela Kids der var med i Danmark har talent. Det har vi også!!

Alle med med lyst til at blive udfordret i dansen er velkomne til at tilmelde sig. Inden jul evaluerer vi den enkelte elev med henblik på om han eller hun er klar til konkurrencerne i foråret. Der er ikke rabat på dette hold. 
Tilmelding til konkurrenceholdet er efter aftale med Amalie Zaar eller Mikala info@globalkidz.dk

Verdensdans  Hold for Mor-Far & børn i alderen 1,5 år-2 årige og 3-5 årige.
Vi skal have det sjovt, danse til musik fra alverdens lande, lege, spille og synge og lære små danse. Undervisningen tager udgangspunkt i børnene. Der indøves ikke faste danse men vi arbejder gennem øvelser i leg, musik og bevægelse der indkredser dans, bevægelse, og udtryk. Hensigten er at udvikle børnenes bevægelsesunivers og kreativitet.
Undervisere: Birgitte Skands; Marie Angelique Gomard og Mikala Hoff Skovgaard

Rytmik, for 1-2årige og 2-3årige
Vi synger, leger, spiller små rytmeinstrumenter, danser og bevæger os med fokus på børnenes motoriske og sociale udvikling. Du og dit barn deltager i musikalske rammelege, hvor vi gerne inddrager børnenes fantasi og spontanitet. Undervisere: Marie Angelique og Mikala Hoff Skovgaard. 
Holdet Verdensdans og rytmik for 1,5-2årige er en blanding af de to hold.

Balletspirere og Spilopper
Børn og forældre danser sig igennem et eventyrligt univers, som deltagerne selv er med til at skabe. Vi skal danse, lave akroyoga, springe, snurre rundt og hoppe til musik fra hele verden. Birgittes hold er kendt for at være sjove for både fædre, mødre og drenge og piger- hvor alle mødes med anerkendelse, danseglæde og musikalitet. Underviser: Birgitte Skands

Verdensdans og kreativ dans
Gennem danselege, improvisation /og teaterøvelser guides børn og forældre i et flow af spring, drejninger, chasse , rul og spurt over gulv. Her indgår dansende eventyr og teaterøvelser , hvor børnenes naturlige bevægelsesmønstre udfordres og styrkes, såvel som bevidsthed om rum opbygges gennem kvalitet og kontrast.  Timen forløber sig  i et danssabelt univers hvor både  børn og voksne udfordres. Der arbejdes både med rytmiske helhedsbevægelser, såvel som de mere flydende og luftlige bevægelser bliver sat  i spil. Underviser: Birgitte Skands

Dansespirere
Danse og bevægelser inspireret af afro, dancehall og hiphop blandet med sjove bevægelseslege.  Underviser: Ponija Dumo

Breakdance 
Global Kidz er stolte over at vi i denne sæson tilbyder breakdance med congolesiske Colosal Titan også kaldet for Rash  b-boy Rash Sensei både for børn i alderen 5-8 år, og for 9-13årige, samt for 13 år og op.. en ny aerea starter i Global Kidz. Vi håber det vil inspirerer en masse drenge og piger og glæder os vildt! Rash er en eminent breaker fra gruppen La Follie Crew der har rejst verden rundt. Nu bor han i Dk. 

Afrikansk dans, sang og rytme med Michael Domfeh fra Ghana
Der undervises i dans, sang og rytme i et forum hvor både børn og voksne bliver udfordret og har det sjovt sammen. For børn fra 3 år og voksne og et hold for 6-9årige og voksne. Kom alene eller sammen.

Dancehall
Jamaikansk streetdance og kultur. 
Dancehall er i de senere år blevet meget populær i DK, bl.a. med musikhits som “Bare giv mig et smil” med Wafande og KAKA, der spreder de glade reggae rytmer. Stilarten stammer fra Jamaica, hvor der gøres brug af hele kroppen i gyngende bevægelser. 
Undervisere: Amalie Zaar og Anna Diaz

Hip hop
Hip hop har igennem tiderne altid været meget populær og er en del af subkulturen. Hos Global Kidz fokuseres på koreografiske bevægelser der har relationer til subkulturens dans. Der kan forkomme gulv og akrobatiske moves, samt ben og armbevægelser der udfordrer ens koordinationsevner.

Bollywood
Dans og musik der stammer fra den indiske filmtradition, der blander elementer af indisk folklore med nutidens popmusik. Dette hold er et forum hvor børn over 6 år og voksne kan dele dansens glæder.
Underviser: Murari Lal Saini. Pt ingen faste hold.

Orientalsk Mavedans
Med udgangspunkt i egyptisk mavedans, undervises der i teknik og koreografier, med henblik på både optræden (frivilligt) og velvære.
Pt ingen faste hold.

Hold for teens/ung/voksen se www.worlddance.academy