HOLDBESKRIVELSER

Afrobeat 
Afrobeat er en ny bølge af moderne afrikansk musik og lækre bevægelser med relation til traditionelle rødder, men med nyt udtryk. 
Underviser Felicia Cameron, Colosal Titan og Ponija Dumo

Akryoga og pep-leg
Akroyoga kan I skabe jeres eget cirkus hjemme i stuen.
Vi lærer at flyve på hinanden, bygge tillid mellem os og kommunikerer gennem kroppen. Herved skaber vi et fint samspil i familien og mange timers leg og tumlen i hinandens selskab. Pep-leg står for:Physical Educational planner. der handler om at skabe rammer for kontakt, nærvær og glædes øjeblikke midt i en travl hverdag.

Balletspirere og Spilopper
Børn og forældre danser sig igennem et eventyrligt univers, som deltagerne selv er med til at skabe. Vi skal danse, lave akroyoga, springe, snurre rundt og hoppe til musik fra hele verden. Birgittes hold er kendt for at være sjove for både fædre, mødre og drenge og piger- hvor alle mødes med anerkendelse, danseglæde og musikalitet.
Underviser: Birgitte Skands

Breakdance 
Vores breakdance hold med congolesiske Colosal Titan også kaldet for Rash  b-boy Rash Sensei er i kæmpe udvikling, vi har hold for børn i alderen 5-9 år, og for 9-13årige, samt for 13 år og op.. en ny aerea starter i Global Kidz. Vi håber det vil inspirerer en masse drenge og piger og glæder os vildt! Rash er en super pødagog og en eminent breaker fra gruppen La Follie Crew der har rejst verden rundt. Nu bor han i Dk. 

Dancehall
Jamaikansk streetdance og kultur. 
Dancehall er i de senere år blevet meget populær i DK, masser af fede trin der er velegnet både drenge og piger. Der er power og skæve stilarter til skøn musik.
Undervisere: Patricia Twoerk, Amalie Zaar, Simone guerra Skovgaard og Nadja Velt

Dansespirere for 6-8 årige
Danse og bevægelser inspireret af afrobeat, dancehall og hiphop blandet med sjove bevægelseslege.  
Underviser: Ponija Dumo, Simone Guerra Skovgaard, Nadja Velt

Global Kidz konkurrence hold for 7-12årige – Nyt Konkurrecehold
Elsker du at danse og optræde og har du lyst til at gi’ den en skalle og deltage i konkurrencer og lave shows?
Hvis ja, så er dette hold måske noget for dig.
Vi har besluttet at oprette endnu et konkurrence- og showhold for 7-12 årige, da vi gerne vil give flere børn mulighed for at udvikle sig og engagere sig i dansen. Vi har audition torsdag d. 22. august kl. 16.30-18 i Osramhuset.
Konkurrenceholdet vil træne 2 x ugl tirsdag kl. 17-18 i Afrobeat med Felicia Cameron og torsdag kl. 17-18 i afro og breakelementer med Colosal Titan. Derudover vil holdet træne dancehall 6 lørdage a 1,5 time pr semester.
Det er endnu et hold med fuld power, så du skal have både erfaring og talent samt lyst til at engagerer dig i dansen.
Prisen bliver 2 x 1250 kr som betales ved holdstart i september og januar. Det kan betales i rater efter aftale.
Vores fantastiske undervisere Felicia Cameron, Colosal Titan( Rash) og Amalie Zaar vil lægge deres hjerter i at udvikle jeres dans og lave de fedeste koreografier på et højt niveau.
Alle med lyst til at blive udfordret i dansen er velkomne til at tilmelde sig til audition via email info@globalkidz.dk

Global Kidz konkurrence og show crew – 9-15årige
( optager ikke nye medlemmer i efteråret 2019) 

Hip hop
Hip hop har igennem tiderne altid været meget populær og er en del af subkulturen. Hos Global Kidz fokuseres på koreografiske bevægelser der har relationer til subkulturens dans. Der kan forkomme gulv og akrobatiske moves, samt ben og armbevægelser der udfordrer ens koordinationsevner.
Underviser: Simone Guerra Skovgaard og Nadja Velt

Rytmik, for 1-2årige og 2-3årige
Vi synger, leger, spiller små rytmeinstrumenter, danser og bevæger os med fokus på børnenes motoriske og sociale udvikling. Du og dit barn deltager i musikalske rammelege, hvor vi gerne inddrager børnenes fantasi og spontanitet. Undervisere: Marie Angelique og Mikala Hoff Skovgaard. 
Holdet Verdensdans og rytmik for 1,5-2årige er en blanding af de to hold.

Rytmik og pep-leg
Vi synger, leger, spiller små rytmeinstrumenter, danser og bevæger os med fokus på børnenes motoriske og sociale udvikling. Du og dit barn deltager i musikalske rammelege, hvor vi gerne inddrager børnenes fantasi og spontanitet.
Pep-leg står for: Physical Educational planner og handler om at skabe rammer for kontakt, nærvær og glædes øjeblikke midt i en travl hverdag.
Underviser: Marie Angelique Gomard

Verdensdans  Hold for Mor-Far & børn i alderen 1,5 år-2 årige og 3-5 årige.
Vi skal have det sjovt, danse til musik fra alverdens lande, lege, spille og synge og lære små danse. Undervisningen tager udgangspunkt i børnene. Der indøves ikke faste danse men vi arbejder gennem øvelser i leg, musik og bevægelse der indkredser dans, bevægelse, og udtryk. Hensigten er at udvikle børnenes bevægelsesunivers og kreativitet.  Undervisere: Birgitte Skands; Marie Angelique Gomard og Mikala Hoff Skovgaard se beskrivelserne herunder, da vi alle underviser med vores individuelle fokus.

Verdensdans og kreativ dans ved Birgitte Skands
Gennem danselege, improvisation /og teaterøvelser guides børn og forældre i et flow af spring, drejninger, chasse , rul og spurt over gulv. Her indgår dansende eventyr og teaterøvelser , hvor børnenes naturlige bevægelsesmønstre udfordres og styrkes, såvel som bevidsthed om rum opbygges gennem kvalitet og kontrast.  Timen forløber sig  i et danssabelt univers hvor både  børn og voksne udfordres. Der arbejdes både med rytmiske helhedsbevægelser, såvel som de mere flydende og luftlige bevægelser bliver sat  i spil. Underviser: Birgitte Skands

Verdensdans og relationel bevægelse ved Marie Angelique Girling Gomard
Børn lærer og sanser gennem kroppen.
Gennem kontakt, nærvær, dans, leg, musik, kamp, grin og imitation, møder vi vores barn i øjenhøjde og skaber et sundt, ligeværdig og trygt forhold mellem os.
Vi træner vores relationelle, emotionelle og sociale kompetencer sammen med vores barn, så de får den bedst mulige start på livet, hvor leg, spontanitet, tillid og kreativitet er nøgleord.

• Vi vil se hinanden
• Vi vil udfordrer hinanden
• Vi vil afprøve hinanden
• Vi vil grine med hinanden
• Vi vil kramme hinanden
•.Vi vil møde hinanden 
• Vi vil finde vores egen og vores fælles rytme.
 
Når mennesker er i den sunde tilknytning viser undersøgelser at de trivedes bedre, lærer bedre, og kombinationen af trivsel og bevægelse har indflydelse på læring, livslang sundhed og robusthed. 
Underviser: Marie Angelique Girling Gomard

Hold for teens/ung/voksen se www.worlddance.academy 

Tidligere hold:

Akwaaba Kidz – Afrikansk dans, sang og rytme med Michael Domfeh fra Ghana
Global Kidz og Michael Domfeh starter en ny dansegruppe for børn fra ca. 5 år, der har lyst til at danse, synge og måske spille på trommer og også vil med ud og optræde når lejligheden byder sig. Vi bygger det op lidt efter lidt så alle kan være med.. 
Holdet starter torsdag d. 20. september 2018 på Rådmandsgades Skole i Tumlesalen kl. 16.30-17.30. 

Bollywood
Dans og musik der stammer fra den indiske filmtradition, der blander elementer af indisk folklore med nutidens popmusik. Dette hold er et forum hvor børn over 6 år og voksne kan dele dansens glæder.
Underviser: Murari Lal Saini. Pt ingen faste hold.

Orientalsk Mavedans
Med udgangspunkt i egyptisk mavedans, undervises der i teknik og koreografier, med henblik på både optræden (frivilligt) og velvære.
Pt ingen faste hold.