HOLDBESKRIVELSER

Akwaaba Kidz – Afrikansk dans, sang og rytme med Michael Domfeh fra Ghana
Global Kidz og Michael Domfeh starter en ny dansegruppe for børn fra ca. 5 år, der har lyst til at danse, synge og måske spille på trommer og også vil med ud og optræde når lejligheden byder sig. Vi bygger det op lidt efter lidt så alle kan være med.. 
Holdet starter torsdag d. 20. september 2018 på Rådmandsgades Skole i Tumlesalen kl. 16.30-17.30. 

Afrobeat 
Afrobeat er en ny bølge af moderne afrikansk musik og lækre bevægelser med relation til traditionelle rødder, men med nyt udtryk. 
Underviser Felicia Cameron og Ponija Dumo

Afro Trap er en version hvor musikken minder om rap og dansen afro hiphop.
Underviser: Rash Colosal Titan

Balletspirere og Spilopper
Børn og forældre danser sig igennem et eventyrligt univers, som deltagerne selv er med til at skabe. Vi skal danse, lave akroyoga, springe, snurre rundt og hoppe til musik fra hele verden. Birgittes hold er kendt for at være sjove for både fædre, mødre og drenge og piger- hvor alle mødes med anerkendelse, danseglæde og musikalitet.
Underviser: Birgitte Skands

Breakdance 
Vores breakdance hold med congolesiske Colosal Titan også kaldet for Rash  b-boy Rash Sensei er i kæmpe udvikling, vi har hold for børn i alderen 5-9 år, og for 9-13årige, samt for 13 år og op.. en ny aerea starter i Global Kidz. Vi håber det vil inspirerer en masse drenge og piger og glæder os vildt! Rash er en super pødagog og en eminent breaker fra gruppen La Follie Crew der har rejst verden rundt. Nu bor han i Dk. 

Dancehall
Jamaikansk streetdance og kultur. 
Dancehall er i de senere år blevet meget populær i DK, masser af fede trin der er velegnet både drenge og piger. Der er power og skæve stilarter til skøn musik.
Undervisere: Amalie Zaar og Sri Lanka fra Rifical Team, Jamaica

Global Kidz konkurrence hold for 8-13årige
Elsker du at danse og optræde og har du lyst til at gi’ den en skalle og deltage i konkurrencer i dancehall og afro? Så er dette hold måske noget for dig. 
Vi fortsætter succesen med vores skønne konkurrence- og showhold og har enkelte ledige pladser. 
Holdet vil træne 2 x ugl mandag kl. 16-17 i dancehall med Amalie Zaar og Sri Lanka Rifical og onsdag kl. 17-18 i afrobeat med Felicia Cameron. Det er et hold med fuld power, så du skal have både erfaring og talent for rytmisk dans. Vores fantastiske undervisere Amalie Zaar og Felicia Cameron med flere vil lægge deres hjerter i at udvikle jeres dans og lave de fedeste koreografier, på et højt niveau. Pris: 1000 kr forår og efterår for 2 x undervisning ugl
Der er ikke rabat på dette hold. 
Tilmelding til konkurrenceholdet er efter aftale med Amalie Zaar, Felicia eller Mikala 

Hip hop
Hip hop har igennem tiderne altid været meget populær og er en del af subkulturen. Hos Global Kidz fokuseres på koreografiske bevægelser der har relationer til subkulturens dans. Der kan forkomme gulv og akrobatiske moves, samt ben og armbevægelser der udfordrer ens koordinationsevner.
Underviser: Simone Guerra Skovgaard og Amalie Bahnson

Rytmik, for 1-2årige og 2-3årige
Vi synger, leger, spiller små rytmeinstrumenter, danser og bevæger os med fokus på børnenes motoriske og sociale udvikling. Du og dit barn deltager i musikalske rammelege, hvor vi gerne inddrager børnenes fantasi og spontanitet. Undervisere: Marie Angelique og Mikala Hoff Skovgaard. 
Holdet Verdensdans og rytmik for 1,5-2årige er en blanding af de to hold.

Verdensdans  Hold for Mor-Far & børn i alderen 1,5 år-2 årige og 3-5 årige.
Vi skal have det sjovt, danse til musik fra alverdens lande, lege, spille og synge og lære små danse. Undervisningen tager udgangspunkt i børnene. Der indøves ikke faste danse men vi arbejder gennem øvelser i leg, musik og bevægelse der indkredser dans, bevægelse, og udtryk. Hensigten er at udvikle børnenes bevægelsesunivers og kreativitet.  Undervisere: Birgitte Skands; Marie Angelique Gomard og Mikala Hoff Skovgaard se beskrivelserne herunder, da vi alle underviser med vores individuelle fokus.

Verdensdans og kreativ dans ved Birgitte Skands
Gennem danselege, improvisation /og teaterøvelser guides børn og forældre i et flow af spring, drejninger, chasse , rul og spurt over gulv. Her indgår dansende eventyr og teaterøvelser , hvor børnenes naturlige bevægelsesmønstre udfordres og styrkes, såvel som bevidsthed om rum opbygges gennem kvalitet og kontrast.  Timen forløber sig  i et danssabelt univers hvor både  børn og voksne udfordres. Der arbejdes både med rytmiske helhedsbevægelser, såvel som de mere flydende og luftlige bevægelser bliver sat  i spil. Underviser: Birgitte Skands

Verdensdans og relationel bevægelse ved Marie Angelique Girling Gomard
Børn lærer og sanser gennem kroppen.
Gennem kontakt, nærvær, dans, leg, musik, kamp, grin og imitation, møder vi vores barn i øjenhøjde og skaber et sundt, ligeværdig og trygt forhold mellem os.
Vi træner vores relationelle, emotionelle og sociale kompetencer sammen med vores barn, så de får den bedst mulige start på livet, hvor leg, spontanitet, tillid og kreativitet er nøgleord.

• Vi vil se hinanden
• Vi vil udfordrer hinanden
• Vi vil afprøve hinanden
• Vi vil grine med hinanden
• Vi vil kramme hinanden
•.Vi vil møde hinanden 
• Vi vil finde vores egen og vores fælles rytme.
 
Når mennesker er i den sunde tilknytning viser undersøgelser at de trivedes bedre, lærer bedre, og kombinationen af trivsel og bevægelse har indflydelse på læring, livslang sundhed og robusthed. 
Underviser: Marie Angelique Girling Gomard

Hold for teens/ung/voksen se www.worlddance.academy 

Vi har 4 nye teen/ung hold i efteråret 2018 i House, Afro/Dancehall og ren Dancehall.
De er for ca. 12-14 årige, men gør altid undtagelser hvis man kan følge med.
I September 2018 kan man danse for en krone pr dag ved tilmelding til abonnementsbetaling. Pris: 200 kr pr md. ingen binding + Årskontingent på 100 kr. i World Dance Academy.

Tidligere hold:
Bollywood

Dans og musik der stammer fra den indiske filmtradition, der blander elementer af indisk folklore med nutidens popmusik. Dette hold er et forum hvor børn over 6 år og voksne kan dele dansens glæder.
Underviser: Murari Lal Saini. Pt ingen faste hold.

Orientalsk Mavedans
Med udgangspunkt i egyptisk mavedans, undervises der i teknik og koreografier, med henblik på både optræden (frivilligt) og velvære.
Pt ingen faste hold.