Global Kidz i Danmark har Talent

danmark har talent 3

Team Global Kidz med i Liveshows i Danmark har talent

Fra Gade dans til Danmark har Talent…. Global Kidz er så mega stolte over at vores Team Global Kidz er gået videre til liveshows i denne sæson af Danmark har talent.  lørdag d. 12. oktober kl. 20-22 på TV2, Sms kode: GLO til 1234( koster 5 kr og kan stemmes op til 12 gange) eller Danmark har talent appen er gratis og kan stemmes max 5 gange.). 
Hvis nogen så med lørdag den 28/9-2019, ville de ha opdaget at scenen blev indtaget af 15 piger i alderen 9-13 år i i smukke orange afrikanske trøjer, piger fuld af selvsikkerhed, glæde, mod, vilje og ikke mindst udstrålede styrke og sammenhold….Helt i Global kidz ånd. Ud af højtalerne væltede sprudlene toner af dancehall fra Jamacia, og Afrobeat fra det store kontinet langt langt i det fjerne. 

Ingen af de 4 dommere kunne undgå at svinge lidt i kroppen og jublede undervej. Pigerne fik til slut også 4 kæmpe ja’er…
Men hvor har disse piger så deres selvsikkerhed, mod, styrke, vilje og glæden for denne “fremmede” dans fra ?
Global kidz er en danseforening, men ikke bare en hvilke som helst danseforening, Global kidz har primært til huse på Nørrebro og Nordvest, hvor tanken bag netop er at styrke børns selvsikkerhed, give mod og vilje, sammenhold, lære dem om medmenneskelighed fællesskab og respekt for hinanden i mødet med den professionelle kunstner. Team Global Kidz undervises og coaches af vores eminente dansere og koreografer; Amalie Zaar, Felicia Cameron og Colosal Titan. 

 

Tags: No tags

Comments are closed.