undervisere

Amalie Zaar

Amalie Zaar er en erfaren danser og underviser med et stærkt fokus på formidling.

Hun har danset hele livet og har undervist og arbejdet med koreografi i snart 20 år i Danmark, i Europa og på Jamaica, hvor hun har boet en stor del af året de sidste 6 år. Hun har koreograferet og performet for danske kunstnere såsom Pharfar, Raske Penge og Wafande, og internationale kunstnere såsom Konshens, RDX, Mr.Vegas, Popcaan, Munga og Richie Stephens.

Amalie underviser i dancehall og er coach på Team Global Kidz og Konkurrencehold 2.

Colosal Titan

Colosal Titan, som rigtig hedder Rash, kommer fra Den Demokratisk Republik Congo. Hans baggrund som danser er den kultur han er vokset op i og hans mange år som breakedanser i gruppen La Folie Crew, der har turneret verden rundt til battles og danseprojekter. Han gæstede Danmark for første gang til Images of My World-festivalen i 2013, og er nu bosat i Danmark. Colosal underviser i breakdance, afrobeat, Team Gobal Kidz og Konkurrencehold 2.

Alky Plus

ALKY PLUS

Danser fra Guinea Conakry, uddannet på “Institut Superieur des Arts de Guinée”, med speciale i traditionelle guineanske danse og rytmer. Han er leder af dansegruppen Ballet Foniké, Guinea. Alky flyttede til Danmark i 2018 og underviser i World Dance Academy. Alky har en særlig evne til at danse og inspirere børn. Det er derfor med glæde vi starter dette hold for børn og forældre sammen.

Alky underviser i Afrikansk dans, sang og spilopper, samt i World Dance Academy for voksne

isabel beskåret

Isabel Escudero zorde

Isabel er danser og skuespiller, uddannet på Flow Dance Academy i 2006. Og fra Københavns film og teaterskole i 2011. Isabel har mange års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne i både dans og teater. Hun koreograferer ofte til teater og musicals og underviser skuespillere i dans, bevægelse og udtryk.
I undervisningen vil Isabel arbejde både med teknik, grooves, koreografi og masser af attitude! 

Isabel underviser i hiphop

Sophia Maria Foneseca

Sophia er vokset op med Samba og Capoeira hele sit liv, hendes far er Mestre Steeen fra Capoeira skolen Senzala og hun blev født under et Sambaoptog i Sambaskolen Kolibri.

I 2018-2019 boede hun i Rio de Janeiro og fik en eftertragtet plads som passista på samba skolen Salgueiro, en af Rios største og mest anerkendte sambaskoler.

Sophia er elev af Carlinhos do Salgueiro, og derfor vil al hendes undervisning være baseret på hans teknik.

Sophia underviser i Brasiliansk dans

Michael Domfeh

Michael Domfeh er en karismatisk og super-energisk ghanesisk danser og musiker, med en lang karriere bag sig. Michael er leder af Akwaba Ensemble og Afrikansk Dans og Musikskole. En fantastisk pædagog til både børn og voksne.

Michael står for workshops i afrikansk dans, sang og rytme.

Mikala Hoff Skovgaard

Mikala Hoff Skovgaard er danser og kulturdynamo med kærlighed til verdens musik og dans.

Mikala har studeret og praktiseret vestafrikansk og afrocubansk dans gennem 30 år i Danmark, Guinea, Frankrig og Cuba. Hun har undervist i dans gennem 30 år på Rytmisk Center, aftenskoler, Musikkonservatorier, efterudannelser, børnehaver, skoler mv.

Mikala underviser i rytmik 1-2 år , rytmik 2-3 år, verdensdans 1,5-2 år og verdendans 2-3 år.

Ponija Dumo

Ponija Dumo har danset hele sit liv, og siden 2011 har hun udviklet sin dans i Global Kidz og World Dance Academy. Hun er nu en af Danmarks mest populære og efterspurgte Afro- og dancehall-dansere, og underviser på flere skoler og projekter..

Ponija underviser i afrobeat og dansespirer.

Simone Guerra Skovgaard

Simone Guerra Skovgaard og Nadja Vels Skjødt har danset siden hun var lille. Simone har gået på Flow Dance Academys uddannelse, senest med et års studioophold på Flow Dance Academy Paris. Hun er nu vendt hjem til Danmark, har været på studietur til Jamaica og er klar til at give videre af sine erfaringer.

Simone og Nadja underviser i dancehall, hiphop og dansespirerne

Bantu Barly Lhirba

B-boy Bantu er hiphop danser, født og opvokset i Kinshasa, Congo.
Han begyndte at danse breakdance i en ung alder og var medlem af den congolesiske breakdance gruppe ‘La Folie Crew’, som har turneret verden rundt til battles og danseprojekter.
Bantu søger altid inspiration hos sine elever – han tror på vidensudveksling kan være med til at inspirere børnene til at åbne sig op, finde deres groove og have det sjovt ved at lære.

Bantu underviser i breakdance.

Maisatou & Michalina

Michalina & Maisatou har efterhånden danset i Global Kidz i en årrække og har tilegnet sig en masse viden – specielt inden for Afro- & Dancehall stilarterne.
De har i en tidlig alder været hjælpetrænere og er med i Global Kidz’ elite hold Global Legacy. I den forbindelse har de deltaget i konkurrencer i ind- og udland, lavet shows til events, koncerter, sportsbegivenheder, musikvideoer, deltaget i workshops med internationale dansere og meget mere. De har i den grad skabt sig et stærkt fundament som dansere og har en sprudlende og kærlig energi der smitter af på deres elever.

nyhedsbrev

Vi udsender regelmæssigt et nyhedsbrev med informationer om undervisning, workshops, events og anden nyttig viden for vores elever i Global Kidz.

Abonnér, hvis du vil holdes underrettet.