undervisere

Amalie Zaar

Amalie Zaar er en erfaren danser og underviser med et stærkt fokus på formidling.

Hun har danset hele livet og har undervist og arbejdet med koreografi i snart 20 år i Danmark, i Europa og på Jamaica, hvor hun har boet en stor del af året de sidste 6 år. Hun har koreograferet og performet for danske kunstnere såsom Pharfar, Raske Penge og Wafande, og internationale kunstnere såsom Konshens, RDX, Mr.Vegas, Popcaan, Munga og Richie Stephens.

Amalie underviser i dancehall og er coach på Team Global Kidz og Konkurrencehold 2.

Colosal Titan

Colosal Titan, som rigtig hedder Rash, kommer fra Den Demokratisk Republik Congo. Hans baggrund som danser er den kultur han er vokset op i og hans mange år som breakedanser i gruppen La Folie Crew, der har turneret verden rundt til battles og danseprojekter. Han gæstede Danmark for første gang til Images of My World-festivalen i 2013, og er nu bosat i Danmark. Colosal underviser i breakdance, afrobeat, Team Gobal Kidz og Konkurrencehold 2.

Alky Plus

ALKY PLUS

Danser fra Guinea Conakry, uddannet på “Institut Superieur des Arts de Guinée”, med speciale i traditionelle guineanske danse og rytmer. Han er leder af dansegruppen Ballet Foniké, Guinea. Alky flyttede til Danmark i 2018 og underviser i World Dance Academy. Alky har en særlig evne til at danse og inspirere børn. Det er derfor med glæde vi starter dette hold for børn og forældre sammen.

Alky underviser i Afrikansk dans, sang og spilopper, samt i World Dance Academy for voksne

Isabel Escudero zorde

Isabel er danser og skuespiller, uddannet på Flow Dance Academy i 2006. Og fra Københavns film og teaterskole i 2011. Isabel har mange års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne i både dans og teater. Hun koreograferer ofte til teater og musicals og underviser skuespillere i dans, bevægelse og udtryk.
I undervisningen vil Isabel arbejde både med teknik, grooves, koreografi og masser af attitude! 

Isabel underviser i hiphop

lUCIano Carvalho

Luciano er fra Brasilien.
Uddannet som koreograf, danser og danselærer fra FUNCEB (Brasilien) og School of Contemporary Dance i København/Danmark. Han er fra byen Salvador i staten Bahia/Brasilien, hvor han i 7 år arbejdede med mange forskellige dansekompagnier. I 2003 flyttede han til København/Danmark, hvor han har boet i de sidste 18 år. I DK har været leder af sit eget eget Samba/dansekompagni Sereia do Mar og undervist på mange forskellige sted.

Luciano underviser i AfroBrazil og Dansespirere, Latin

Michael Domfeh

Michael Domfeh er en karismatisk og super-energisk ghanesisk danser og musiker, med en lang karriere bag sig. Michael er leder af Akwaba Ensemble og Afrikansk Dans og Musikskole. En fantastisk pædagog til både børn og voksne.

Michael står for workshops i afrikansk dans, sang og rytme.

Mikala Hoff Skovgaard

Mikala Hoff Skovgaard er danser og kulturdynamo med kærlighed til verdens musik og dans.

Mikala har studeret og praktiseret vestafrikansk og afrocubansk dans gennem 30 år i Danmark, Guinea, Frankrig og Cuba. Hun har undervist i dans gennem 30 år på Rytmisk Center, aftenskoler, Musikkonservatorier, efterudannelser, børnehaver, skoler mv.

Mikala underviser i rytmik 1-2 år , rytmik 2-3 år, verdensdans 1,5-2 år og verdendans 2-3 år.

Ponija Dumo

Ponija Dumo har danset hele sit liv, og siden 2011 har hun udviklet sin dans i Global Kidz og World Dance Academy. Hun er nu en af Danmarks mest populære og efterspurgte Afro- og dancehall-dansere, og underviser på flere skoler og projekter..

Ponija underviser i afrobeat og dansespirer.

Simone Guerra Skovgaard

Simone Guerra Skovgaard og Nadja Vels Skjødt har danset siden hun var lille. Simone har gået på Flow Dance Academys uddannelse, senest med et års studioophold på Flow Dance Academy Paris. Hun er nu vendt hjem til Danmark, har været på studietur til Jamaica og er klar til at give videre af sine erfaringer.

Simone og Nadja underviser i dancehall, hiphop og dansespirerne

Bantu Barly Lhirba

Bantu er breakdanser fra DR Congo.

Han har danset i gruppen La Folie Crew, som har turneret verden rundt til battles og danseprojekter, og han er nu bosat i Danmark.

Bantu underviser i breakdance og Afro.

TINE RØNNOW

Tine Rønnow er uddannet pædagog, med efteruddannelser i Rytmik og Act-fact ( en 2årigt uddannelse i teater, performance & pædagogik)
Hun har undervist i børnehaver, mødregrupper, kirker, og indskolinger.
Tine vild med at lege, lave teater og rytmik. og er optaget af kreativitet og fantasi og synes det er fantastisk når børn og voksen leger sammen.

Tine Rønnow underviser i verdensdans.

nyhedsbrev

Vi udsender regelmæssigt et nyhedsbrev med informationer om undervisning, workshops, events og anden nyttig viden for vores elever i Global Kidz.

Abonnér, hvis du vil holdes underrettet.