kontakt og betingelser

kontingent

Årskontingent betales i to rater

  • Kontingent børnehold: 2 x 700 kr. Efterår 2023, start uge 36 (13 uger) og Forår 2024, start uge 3 (14 uger).
  • Kontingent familiehold: 2 x 850 kr. for 1 barn + 1 voksen: Efterår 2023, start uge 35 (12 uger) og Forår 2024, start uge 4 (12 uger).
  • Kontingent konkurrence-, show- og elitehold fra 400-500 kr. pr. måned. Tilmelding efter aftale.
  • Hold for teens/ung/voksen se World Dance Academy, pris fra 200-300 kr. pr. måned pr. hold.

Tilmeldingen til et hold er først gældende efter indbetaling af kontingent.

HUSK: Det er barnets navn og fødselsdato, der skal skrives på tilmeldingen. Også på holdene, hvor forældre og børn danser sammen. 

betaling

Du kan betale med Dankort og andre kort på hjemmesiden. 

Alle transaktionsgebyrer er eksklusiv de angivne priser.

Betalingen dækker medlemskontingentet for holdets sæson – se beskrivelsen af holdet. Alle priser opgivet er gældende for den anførte sæson eller tidsperiode.

Der trænes IKKE på helligdage og i skoleferier uge 42, juleferie uge 50-2, vinterferie uge 7.

Aflysninger

Global Kidz tager forbehold for aflysninger fra facilitetsudbyderens side eller pga. sygdom. Aflysning annonceres på via e-mail og pr. sms til medlemmerne. Husk at anføre mobiltelefonnummer i indmeldelsen, så vi kan give besked i tilfælde af aflysning.

Så vidt muligt gives der erstatningstimer.

Leveringsbetingelser

Så snart betalingen er gennemført, er du tilmeldt holdet. Du kan herefter deltage i holdaktiviteten ved den næstkommende træningsgang.

Fortrydelsesret

Betaling af medlemskontingentet er bindende, og det returneres ikke. I særlige tilfælde kan medlemskontingentet returneres ved fremvisning af lægeattest på, at medlemmet ikke kan deltage i undervisningen.

Medlemskontingent er personligt og kan ikke overdrages.

Brugeroprettelse

For at du kan tilmelde dig hold i Global Kidz og betale medlemskontingent, skal du være oprettet som bruger. Dit brugernavn og kodeord modtager du ved oprettelsen. På denne måde er du fri for at indtaste alle dine adresseoplysninger igen, næste gang du skal tilmeldes en aktivitet i foreningen.

Folkeoplysende forening

Global Kidz er en folkeoplysende forening i Københavns Kommune, som bl.a. modtager tilskud til drift og aktiviteter. For at opnå dette tilskud indberettes medlemslister bestående af navn, adresse og fødselsdato på alle foreningens medlemmer til Københavns Kommune. Det er derfor vigtigt at dine persondata er korrekte.

Dette er de eneste personlige oplysninger der videregives til 3. part.

kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten via e-mail eller telefon. Du kan også udfylde beskedboksen herunder. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser så hurtigt som muligt.

Afspil video

nyhedsbrev

Vi udsender regelmæssigt et nyhedsbrev med informationer om undervisning, workshops, events og anden nyttig viden for vores elever i Global Kidz.

Abonnér, hvis du vil holdes underrettet.


nyttige oplysninger

ADRESSE

Foreningen Global Kidz
C/o Osramhuset
Valhalsgade 4
2200 Kbh. N

E-MAIL

info@globalkidz.dk

TELEFON

2989 3013

CVR

32514987

BANKKONTO

Nordea Regnr.: 5501
Kontonummer: 0712 386 215