holdbeskrivelser

Global Kidz tilbyder undervisning i en lang række dansediscipliner fra hele verden. For de helt små (og deres forældre), og op til teen. For dem der bare kan li at danse, og for dem der vil optræde, konkurrere og træne flere gange om ugen.

Herunder kan du se en oversigt over de hold, du kan melde dig til i Global Kidz.

Afrobeat

Undervisere: Colosal Titan, Nadine Zaucou og Ponija Dumo

Afrobeat er en ny bølge af moderne afrikansk musik og lækre bevægelser med relation til traditionelle rødder, men med nyt udtryk.

Afrikansk dans, sang og spilopper

Underviser: Alky Plus

Alky er en troldmand der  fører børn og voksne ind i et sjovt univers med afrikanske danse, sange, bevægelser og lege. 

Breakdance

Underviser: Colosal Titan 

Vores breakdance-hold med congolesiske Colosal Titan også kaldet for B-boy Rash Sensei er i kæmpe udvikling.

Vi har hold for børn i alderen 7-9 år, og for 9-13årige, samt for 10 år og op. Vi håber det vil inspirere en masse drenge og piger. Rash Colosal Titan er en super pædagog og en eminent breaker fra gruppen La Follie Crew, der har rejst verden rundt. Nu bor han i Danmar7


Dancehall

Undervisere: Amalie Zaar

Jamaikansk streetdance og kultur.

Dancehall er i de senere år blevet meget populær i Danmark – masser af fede trin, der er velegnet til både drenge og piger. Det er power og skæve stilarter til skøn musik.

Dansespirer, 6-8 år

Undervisere:  Amalie Zaar & Isabel 

Dans og bevægelse inspireret af afrobeat, dancehall og hiphop blandet med sjove bevægelseslege.

TEAM GLOBAL KIDZ - 9-14 ÅR - 2022-23

Undervisere: Ponija Dumo & Colosal Titan
GLOBAL SHOW KIDZ et nyt show og konkurrencehold på 23 medlemmer i alderen 9-15 år. 
Et crew med børn og unge som gerne vil gå et skridt videre med dansen, blive bedre og få masser af sjove oplevelser. Holdet optræder til sociale og kulturelle arrangementer og deltage i èn konkurrence om året.

Der er træning onsdag kl. 17-18 med Ponija Dumo og torsdag kl. 17-18 med Rash/ Colosal Titan.
Begge dage i Osramhuset, Nørrebro.
Der vil op til shows og konkurrence være ekstratræninger primært om lørdagen.
Crewet vil blive undervist i forskellige afrostilarter, som Afrobeat, Afrohouse, Ndombolo, suppleret med Dancehall o.a
Fokus på crewet er deltagernes danseudvikling, at have det sjovt sammen og komme ud og lave shows til forskellige lejligheder. 

Global LEGACY – 13-18 åR

Undervisere: Colosal Titan og Gage Rifical

Global Legacy startede i 2017 som konkurrencehold under navnet Team Global Kidz. I dag er Global Legacy et elitehold inden for afro- og dancehall stilarter, og de nuværende crewmedlemmer er mellem 13 og 18 år.

Crewet havde tidligere primært fokus på at deltage i konkurrencer hvert år (f.eks. Hiphop Unite, UDO, Danmark har Talent), men har nu et bredere fokus på at dygtiggøre sig som dansere og repræsentanter for stilarterne. De deltager stadig i få udvalgte konkurrencer (f.eks. CDC Festival og Malmø Dance Week), men bliver også hyret til at lave shows til events som koncerter, private arrangementer, sportsbegivenheder, gadefester og musikvideoer.

Crewet er kendt for det gode sammenhold og sprudlende energi både på og uden for scenen.

Crewets faste coaches er Gage Rifical og Colosal Titan. Når der er mulighed for det, deltager de i workshops med forskellige internationale dansere, og i forbindelse med shows er der af og til gæstecoaches for crewet.

Optagelse i Global Legacy foregår ved audition, hvorefter coaches og crew i fællesskab afgør, hvem som kan optages. Nye medlemmer forventes at deltage i de to faste ugentlige træninger samt evt. ekstratimer for at nå op på crewets niveau inden for stilarterne. Deltagelse i shows og konkurrencer sker efterhånden som de nye dansere vurderes at være klar til det. 

 

Team Global KIDZ, 9-14 år

Hiphop

Undervisere: Isabel Zorde 

Hip hop har igennem tiderne altid været meget populær og er en del af subkulturen. Hos Global Kidz fokuseres på koreografiske bevægelser der har relationer til subkulturens dans. Der kan forkomme gulv og akrobatiske moves, samt ben og armbevægelser der udfordrer ens koordinationsevner.

Rytmik, leg og bevægelse 1-2 år

Undervisere: Mikala Hoff Skovgaard

Vi synger, leger, spiller små rytmeinstrumenter, danser og bevæger os med fokus på børnenes motoriske og sociale udvikling. Du og dit barn deltager i musikalske rammelege, hvor vi gerne inddrager børnenes fantasi og spontanitet.

Rytmik, sprog og bevægelse 3-5 år

Undervisere: Mikala Hoff Skovgaard

Vi synger, leger, spiller små rytmeinstrumenter, danser og bevæger os med fokus på børnenes motoriske, sproglige og sociale udvikling. Du og dit barn deltager i rammelege, hvor vi inddrager børnenes kreativitet, fantasi og spontanitet.,

Verdensdans, 3-5 år

Undervisere: Mikala Hoff Skovgaard og Luciano Carvalho

Vi skal have det sjovt, danse til musik fra alverdens lande, lege, spille og synge og lave små danse. Undervisningen tager udgangspunkt i børnene. Der indøves ikke faste danse men vi arbejder gennem øvelser i leg, musik og bevægelse der indkredser dans, bevægelse, og udtryk. Hensigten er at udvikle børnenes bevægelsesunivers og kreativitet.

nyhedsbrev

Vi udsender regelmæssigt et nyhedsbrev med informationer om undervisning, workshops, events og anden nyttig viden for vores elever i Global Kidz.

Abonnér, hvis du vil holdes underrettet.