holdbeskrivelser

Global Kidz tilbyder undervisning i en lang række dansediscipliner fra hele verden. For de helt små (og deres forældre), og op til teen. For dem der bare kan li at danse, og for dem der vil optræde, konkurrere og træne flere gange om ugen.

Herunder kan du se en oversigt over de hold, du kan melde dig til i Global Kidz.

Afrobeat, 6-8 år, 7-11 år, 10-13 år, Teen 12+

Undervisere: Nadine Zaucou , Maisatou, Michalina, Ponija Dumo og Justo Gambula

Afrobeat er en ny bølge af moderne afrikansk musik og lækre bevægelser med relation til traditionelle rødder, men med nyt udtryk.
Der arbejdes med trin og koreografier.

Afro & Hiphop, improvisation og muaikforståelse, 7-12 år,

Undervisere: Justo Gambula

Afro & Hiphop, improvisation og musikforståelse
På dette hold danser vi Afro og Hiphop. En time med fokus på grundbevægelser og groves, musikforståelse og leg med musikaliteten gennem improvisation. Vi vil både lave grundbevægelser, små serier og koreografier, lave musiske øvelser og improvisere til alverdens fede grooves.

Afrikansk dans FOR BØRN OG FORÆLDRE

Underviser: Alky Plus

På dette hold danser vi både traditionel og moderne afrodans til populærmusik fra Guinea. 

Vi vil danse, lege, have det sjovt!
Også forældre får sved på panden! 

Alky Plus kommer fra Guinea i Vestafrika. Han har stor erfaring med at undervise børn i alle aldre, både fra sit hjemland og i Danmark.  

Brasiliansk dans

Underviser: Sophia Maria Foneseca

Sophia Maria Fonseca er vokset op med Samba og Capoeira hele sit liv, hendes far er Mestre Steeen fra Capoeira skolen Senzala og hun blev født under et Sambaoptog i Sambaskolen Kolibri.
I 2018-2019 boede hun i Rio de Janeiro og fik en eftertragtet plads som passista på samba skolen Salgueiro, en af Rios største og mest anerkendte sambaskoler.
Sophia er elev af Carlinhos do Salgueiro, og derfor vil al hendes undervisning være baseret på hans teknik.
På Brazil mix for børn vil I dykke ned i Brasiliens skattekiste af stilarter som Samba, Samba reggae og Afro.
Båret af danseglæde vil i arbejde med grundtrin, udtryk og koreografi til det bedste musik fra Brasilien.

Breakdance

Underviser: Colosal Titan & Barly Tshibos Lhirba

Vi har hold for børn i alderen 5-7 år, og for 7-10årige, samt et nyt Global Breackers, et crew for øvede børn fra 9-15år. Vi håber det vil inspirere en masse drenge og piger. Rash Colosal Titan og Barly er eminente breakers fra gruppen La Follie Crew, der har rejst verden rundt. Nu bor de i Danmark.


Dancehall

Undervisere: Johanne & Freja

Jamaikansk streetdance og kultur.

Dancehall er i de senere år blevet meget populær i Danmark – masser af fede trin, der er velegnet til både drenge og piger. Det er power og skæve stilarter til skøn musik.

Dansespirer, 6-8 år

Undervisere:  Michelle & Isabel 

Dans og bevægelse inspireret af brasilianske danse, afrobeat, dancehall og hiphop blandet med sjove bevægelseslege. 

TEAM GLOBAL KIDZ - 10-15 ÅR - 2023-24

Undervisere: Ponija Dumo & Colosal Titan
GLOBAL SHOW KIDZ et nyt show og konkurrencehold på 23 medlemmer i alderen 9-15 år. 
Et crew med børn og unge som gerne vil gå et skridt videre med dansen, blive bedre og få masser af sjove oplevelser. Holdet optræder til sociale og kulturelle arrangementer og deltage i èn konkurrence om året.

Der er træning onsdag kl. 17-18 med Ponija Dumo og torsdag kl. 17-18 med Rash/ Colosal Titan.
Begge dage i Osramhuset, Nørrebro.
Der vil op til shows og konkurrence være ekstratræninger primært om lørdagen.
Crewet vil blive undervist i forskellige afrostilarter, som Afrobeat, Afrohouse, Ndombolo, suppleret med Dancehall o.a
Fokus på crewet er deltagernes danseudvikling, at have det sjovt sammen og komme ud og lave shows til forskellige lejligheder. 

Global LEGACY – 13-18 åR

Undervisere: Colosal Titan og Gage Rifical

Global Legacy startede i 2017 som konkurrencehold under navnet Team Global Kidz. I dag er Global Legacy et elitehold inden for afro- og dancehall stilarter, og de nuværende crewmedlemmer er mellem 13 og 19 år.

Crewet havde tidligere primært fokus på at deltage i konkurrencer hvert år (f.eks. Hiphop Unite, UDO, Danmark har Talent), men har nu et bredere fokus på at dygtiggøre sig som dansere og repræsentanter for stilarterne. De deltager stadig i få udvalgte konkurrencer (f.eks. CDC Festival og Malmø Dance Week), men bliver også hyret til at lave shows til events som koncerter, private arrangementer, sportsbegivenheder, gadefester og musikvideoer.

Crewet er kendt for det gode sammenhold og sprudlende energi både på og uden for scenen.

Crewets faste coaches er Gage Rifical og Colosal Titan. Når der er mulighed for det, deltager de i workshops med forskellige internationale dansere, og i forbindelse med shows er der af og til gæstecoaches for crewet.

Optagelse i Global Legacy foregår ved audition, hvorefter coaches og crew i fællesskab afgør, hvem som kan optages. Nye medlemmer forventes at deltage i de to faste ugentlige træninger samt evt. ekstratimer for at nå op på crewets niveau inden for stilarterne. Deltagelse i shows og konkurrencer sker efterhånden som de nye dansere vurderes at være klar til det.9

 

Girly Fusion, 8-12 år, 12+

Underviser: Amalie Zaar
Girly Fusion er en time inspireret af Dancehall, men med en blanding af andre stilarter hvor i vil lege med forskellige udtryksformer. Det er et hold med fokus på Girlpower, at stå stærkt og at stå sammen.

Hiphop

Undervisere: Isabel Zorde & Justo Gambula

Hip hop har igennem tiderne altid været meget populær og er en del af subkulturen. Hos Global Kidz fokuseres på koreografiske bevægelser der har relationer til subkulturens dans. Der kan forkomme gulv og akrobatiske moves, samt ben og armbevægelser der udfordrer ens koordinationsevner.

Rytmik, leg og bevægelse 1-2 år

Undervisere: Mikala Hoff Skovgaard

Vi synger, leger, spiller små rytmeinstrumenter, danser og bevæger os med fokus på børnenes motoriske og sociale udvikling. Du og dit barn deltager i musikalske rammelege, hvor vi gerne inddrager børnenes fantasi og spontanitet.

Rytmik, sprog og bevægelse 3-5 år

Undervisere: Mikala Hoff Skovgaard

Vi synger, leger, spiller på rytmeinstrumenter, danser og bevæger os med fokus på børnenes motoriske, sproglige og sociale udvikling.
Du og dit barn/barnebarn deltager i rammelege, hvor vi inddrager børnenes kreativitet, fantasi og spontanitet.
Holdene har tilknyttet flere private børnepassere og er et sjovt interkulturelt fællesskab.
Efter dans spiser vi frokost og leger i er der en frivillig dreven legestue i Osramhuset.

Verdensdans, 3-5 år

Undervisere: Mikala Hoff Skovgaard og Luciano Carvalho

Vi skal have det sjovt, danse til musik fra alverdens lande, lege, spille og synge og lave små danse. Undervisningen tager udgangspunkt i børnene. Der indøves ikke faste danse men vi arbejder gennem øvelser i leg, musik og bevægelse der indkredser dans, bevægelse, og udtryk. Hensigten er at udvikle børnenes bevægelsesunivers og kreativitet.

nyhedsbrev

Vi udsender regelmæssigt et nyhedsbrev med informationer om undervisning, workshops, events og anden nyttig viden for vores elever i Global Kidz.

Abonnér, hvis du vil holdes underrettet.