konkurrencehold

Global Kidz har 2 Konkurrence- og showhold

Global Legacy

Global Legacy startede i 2017 som konkurrencehold under navnet Team Global Kidz. I dag er Global Legacy et elitehold inden for afro- og dancehall stilarter, og de nuværende crewmedlemmer er mellem 13 og 18 år.

Crewet havde tidligere primært fokus på at deltage i konkurrencer hvert år (f.eks. Hiphop Unite, UDO, Danmark har Talent), men har nu et bredere fokus på at dygtiggøre sig som dansere og repræsentanter for stilarterne. De deltager stadig i få udvalgte konkurrencer (f.eks. CDC Festival og Malmø Dance Week), men bliver også hyret til at lave shows til events som koncerter, private arrangementer, sportsbegivenheder, gadefester og musikvideoer.

Crewet er kendt for det gode sammenhold og sprudlende energi både på og uden for scenen.

Crewets faste coaches er Gage Rifical og Colosal Titan. Når der er mulighed for det, deltager de i workshops med forskellige internationale dansere, og i forbindelse med shows er der af og til gæstecoaches for crewet.

Optagelse i Global Legacy foregår ved audition, hvorefter coaches og crew i fællesskab afgør, hvem som kan optages. Nye medlemmer forventes at deltage i de to faste ugentlige træninger samt evt. ekstratimer for at nå op på crewets niveau inden for stilarterne. Deltagelse i shows og konkurrencer sker efterhånden som de nye dansere vurderes at være klar til det. 

TEAM GLOBAL SHOW

Undervisere: Ponija Dumo & Colosal Titan
GLOBAL SHOW KIDZ et nyt show og konkurrencehold på 23 medlemmer i alderen 9-15 år. 
Et crew med børn og unge som gerne vil gå et skridt videre med dansen, blive bedre og få masser af sjove oplevelser. Holdet optræder til sociale og kulturelle arrangementer og deltage i èn konkurrence om året.

Der er træning onsdag kl. 17-18 med Ponija Dumo og torsdag kl. 17-18 med Rash/ Colosal Titan.
Begge dage i Osramhuset, Nørrebro.
Der vil op til shows og konkurrence være ekstratræninger primært om lørdagen.
Crewet vil blive undervist i forskellige afrostilarter, som Afrobeat, Afrohouse, Ndombolo, suppleret med Dancehall o.a
Fokus på crewet er deltagernes danseudvikling, at have det sjovt sammen og komme ud og lave shows til forskellige lejligheder. 

 

nyhedsbrev

Vi udsender regelmæssigt et nyhedsbrev med informationer om undervisning, workshops, events og anden nyttig viden for vores elever i Global Kidz.

Abonnér, hvis du vil holdes underrettet.