Global Kidz på Kulturhavn og Waka Waka en kæmpe succes

Kulturhavn og Waka Waka d. 1.-3 august 2014
Fredag aften på Kulturhavn med at Global Teens: Ponija & Carolina optrådte i Danseteltet med Dancehall, Girly hiphop og twerk, både sammen og solo. Stor klapsalve fra publikum, det var så perfekt og smukt.
Derefter kom Mamadou Tonde susende og lavede en perfekt og energisk Afro-Workshop med publikum. Klap på skulderen til Mamadou både fra os og publikum.
Lørdag aften var det foreningen Global Generation der stod for arrangementet, der præsenterede sit smukke Afro-Cubanske-Brasilianske-Show i flotte kostumer og hed musik. Ponija fra Global KIdz dansede en solo hvorefter Murari Lal Saini kom på banen og dansede den store Bollywood-Fællesdans, til stor morskab for alle. Danseteltet var fyldt op med glade mennesker i bagende aftensol.Det var vellykket og varmt.
Søndag var vores største og mest vellykkede dag:
11 børn både fra Global Kidz ‘s Showhold og Showspirer optrådte fra kl. 12-13 udenfor Islandsbrygge Kulturhus i flotte kostumer, med afsluttende workshop med Michael Domfeh. Derefter tog vi båden til Papirøen, hvor børnene optrådte kl.14-15. Børnene præsterede det flotteste show med masser af publikum og Michael Domfeh afsluttede igen med sin humor-og-fælleskabs- Afro-workshop, til stor morskab for alle. Den mand kan få alle op af stolene og ud på dansegulvet, selvom det var hedebølge.
Vi sejlede tilbage kl. 15 til Bryggen, hvor børnene fik en stor is i inden vi tog ind til
den afrikanske Waka Waka Festival 2014 på Rådhuspladsen.
Det er personligt det største jeg har oplevet endnu.
At se vores børn stå selvsikre og fyldt med stolthed og god energi på scenen for øjnene af en stor menneskeskare og fyre den ene dans af efter den anden, er så ubeskriveligt smukt at jeg måtte knibe en tåre af glæde. Gulerods-Mama er stolt igen !!!
Tags: No tags

Comments are closed.