The Real Street Dance – Weekend workshops for børn og unge med udgangspunkt i sort kulturs dans.

The Real Street Dance – Weekend Workshops for børn og unge med udgangspunkt i sort kulturs dans.

Dans kommer fra og af noget. Hvor dans er størst, skabes og danses det på gaden. Det bruges som et sprog, og fordi dansen er en vigtig del af den givne kultur, danses der fra man er helt lille og hele tiden. Det betyder at niveauet, kreativiten og kompleksiteten er i top: Der er dans for alle-uanset niveau og alder.
I en række workshops vil vi fokuserer på flere af de stilarter, der kommer fra gaden. Udgangspunktet vil være sorte ungdomskulturer; henholdsvis afrikansk, afro-amerikansk og jamaicansk.
HVOR OG HVORNÅR:
Tre weekender i december byder vi på workshops. Se nedenstående for skema.
Lørdag d. 5 december i Osramhuset, Lille sal:
Dancehall for Børn og Unge (Max 21 år)
12.00-13.00: Dancehall med Amalie (Begynder/Letøvede)
13.15-14.15: Dancehall med Rifical Team (Øvede)
Støttet af Nørrebro Lokaludvalg
Lørdag d. 12. december, Prismen, Kultursalen, Amager.
Dancehall med Amalie Zaar, max 9 per workshop
Kl. 12-13 Dancehall for 5-8 årige  med Amalie Zaar
kl. 13-14 Dancehall for de 9-14 årige.
Støttet af Amager Øst Lokaludvalg
Søndag d. 13. december i Dansekapellet:
Afrobeat med Felicia Cameron
Kl. 15.00-16.00: Afrobeat (børn fra 8 år og op)
Kl. 16.15-17.30: Afrobeat (unge og voksne, max 9 personer)
Lørdag d. 19. december i Osramhuset store sal: Break, Afrohouse og Afro/Dancehall mix.
Kl. 10.00-11.00: Breakdance med Colosal (børn fra 6 år og op)
Kl. 11.15-12.15: Afrohouse Øvet med Colosal (børn/ung op til 21 år)
Kl. 13.00-14.00: Afro/Dancehall med Ponija (9-12år)
Kl. 14.15-15.15: Afro/Dancehall med Ponija (teen/ung op til 21 år)
PRIS OG TILMELDING:
Workshopsene er gratis, men kræver tilmelding.
Tilmeld dig via Link
Tak til Nørrebro Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg og Bispebjerg Lokaludvalg for at støtte projektet.
OM UNDERVISERNE:
Rifical Team:
Rifical Team har det seneste årti været et af de allerstørste crews i Dancehall med rødder på Jamaica. De har danset og koreograferet for alle de store dancehall artister og touret verden rundt adskillige gange. Siden 2017 har crewet permanent været spredt ud over hele verden, hvor flere af Crewet’s medlemmer nu er at finde i Danmark!
Amalie Zaar:
Amalie Zaar er en erfaren og dygtig underviser med speciale i Dancehall. Hun har mere end 20 års undervisnings erfaring og undervist både børn og voksne, begyndere og professionelle. De sidste 10 år har hun arbejdet hårdt for at udvikle dancehall – miljøet herhjemme, samtidig med at hun on/off har været bosat i Kingston for at arbejde med dansen og artisterne der og lære direkte fra de bedste dancehall-dansere i verden.
Felicia Cameron:
Felicia var den første i Danmark, der underviste i Afrobeat, og er dybt passioneret indenfor sit felt, som hun ikke blot udforsker via dansen, men også som musikartist. Hun er uddannet danser fra Flow Dance Academy, og har undervist i mange år-alle aldre og alle niveauer. Yderligere har hun danset for nogle af de største Afrobeat stjerner og arbejder hårdt for at uddanne den næste generation af Afrobeat-dansere i Danmark.
Colosal Titan:
Colosal er oprindeligt fra DR. Congo og vokset op med dansen, som en del af sin kultur. Det var ligeledes dansen, der førte ham til Danmark, da han tourede rundt i Europa og lavede politisk danseteater. Colosal er en super dygtig afro- og breakdanser, der, trods sin unge alder har vundet adskillige konkurrencer og battles. Han står nu foran et internationalt gennembrud og er efterspurgt flere steder i Europa.
Ponija Dumo:
Ponija er en af de nye talentfulde dansere. Hun er født i Sydafrika, opvokset i Danmark og siden 12 års alderen fungeret som hjælpetræner i Global Kidz. De seneste par år har Ponija for alvor slået sit navn fast i branchen, hvor hun samtidig har dyrket dancehall og afro intensivt. Ponija har danset for en del danske artister, såsom ICEKIID og Karen Mukupa, og oplever stor succes som underviser.
 
Tags: No tags

Comments are closed.