Konkurrencehold

TEAM GLOBAL KIDZ
– Konkurrence- og show team med ca 16 dansere i alderen 9-15 år.
Team Global Kidz gik videre til liveshows i Danmark har Talent på Tv 2. Teamet har eksisteret i 2 år, og har været til flere konkurrencer, blandt andet Hiphop Unite hvor de blev nr 7 i DM i hiphop med dancehall, break og afrobeat koreografier. I foråret 2019 var holdet i Berlin på CDC, en dancehall- afrofestival og stillede op mod de voksne crews til kæmpe bifald. 
Holdet træner pt 4 timer ugentligt, mandag og onsdag kl. 16-18, Holdet er pt. lukket.

Team Global Kidz ledes af:  Amalie Zaar, koreograf og underviser med speciale i Dancehall, i samarbejde med Felicia Cameron, koreograf og underviser med speciale i Afrobeat.
Underviser i breakdance og afrohouse er Colosal Titan.

Pris: 400 kr pr måned ved tilmelding til abonnementsbetaling.

NYT KONKURRENCE OG SHOW HOLD II
Vi har i september 2019 startet endnu et konkurrence- og showhold for 7-12 årige, for at give flere børn mulighed for at udvikle og engagere sig i dansen på højt niveau. Konkurrencehold II, træner 2 x uglentligt; tirsdag kl. 17-18 i afrobeat med Felicia Cameron og torsdag kl. 17-18 i afro og breakdance med Colosal Titan. Derudove er der undervisning i dancehall ved Amalie Zaar 6 lørdage a 1,5 time pr semester. I foråret 2020 er det fra lørdag d. 26 oktober – 30. november kl. 11-12.30 Holdet optager stadigvæk nye medlemmer. interesseret skriv til info@globalkidz.dk

Prisen er 2 x 1250 kr som betales ved holdstart i september og januar.
Det kan betales i rater efter aftale. Dertil skal påregnes et beløb til kostumer.